ONS BEDRIJF

Innovatief, creatief, dynamisch en gericht op output

In 2001 is ons belastingadvieskantoor opgericht door mevrouw mr. Shulaika Delsol. Zij is in 1994 afgestudeerd als Fiscaal Jurist aan de Rijksuniversiteit Groningen in Nederland. Ze heeft een post academische opleiding tot I-functionaris (voormalige opleiding tot Inspecteur der Belastingen) met als specialisatie winstberekening van ondernemingen in de inkomsten- en vennootschapsbelastingsfeer, fiscaal problematiek van de directeur-groot aandeelhouder en constructiebestrijding. Deze post academische opleiding heeft zij genoten bij het Centrum voor Personeel en Ontwikkeling van de Belastingdienst in Utrecht.

Vanaf 1994 heeft zij verschillende functies bekleed. Zo heeft zij gewerkt als Inspecteur der Belastingen bij de Belastingdienst Ondernemingen in Groningen, Beleidsmedewerker bij de Directie Internationale Fiscale Zaken van het Ministerie van Financiën te Den Haag en de Directie der Belastingen van de Nederlandse Antillen, Tax Lawyer bij CITCO en Tax Senior Manager bij Deloitte. Sinds 2006 is zij full time werkzaam als Partner Tax & Legal Services.

De overige medewerkers van het kantoor zijn ook academisch geschoold aan een van de Universiteiten in Nederland en/of Curacao en hebben jaren werkervaring.
Ons kantoor is een platte organisatie met korte lijnen dat een informele maar toch zakelijke sfeer uitstraalt. Bij ons staat de klant centraal en worden de werkzaamheden uitgevoerd op een Big Four niveau maar met een persoonlijke benadering en tegen een juiste prijs kwaliteit verhouding binnen de afgesproken tijd.

Onze missie is om zowel particulieren als ondernemers in Nederland, op Curacao of in de BES-Eilanden van professionele fiscaal juridische diensten te voorzien. Daarnaast onderschrijven wij het belang van verantwoord maatschappelijk ondernemen (VMO).

Tot onze klanten behoren notarissen, advocaten, computer bedrijven, hotels, onroerend goed maatschappijen, artsen en specialisten, posterijen, telecom bedrijven, fastfood ketens, aannemersbedrijven, penshonado’s, expats etc.

 

 

paassendelsol-lidorganisatiepaassendelsol-lidorganisatie2